Læserbrev: Væk med det personlige ansvar?

Læserbrev: Væk med det personlige ansvar?

1. september 2011 - kl. 5:16 - af

Som politiker er det fristende at indføre nye regler og forbud, for på den måde at signalere handlekraft. Jeg mener, at det er en helt forkert fremgangsmåde. I stedet for at man som S-SF kommer med lange lister med forbud mod eksempelvis Happy Meals, snore i rullegardiner, rabatkuponer og tv-reklamer for slik, burde vi tage en debat om, hvad der er statens ansvar og hvad der er den enkeltes ansvar. Er det f.eks. statens ansvar, at børnene får mad i frikvarteret? Er det statens ansvar at få os til at spise sundere, ryge mindre eller købe bestemte produkter? Jeg ønsker et samfund, hvor den enkelte tager et personligt ansvar for sit eget liv, så staten kan fokusere på at hjælpe dem, der virkelig har behov. Et samfund hvor vi frem for forbud, giver frihed til at den enkelte borger kan forme sit eget liv.

Daniel Rugholm, MF (K)

www.danielrugholm.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Væk med det personlige ansvar?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger