3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen

3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen

1. september 2011 - kl. 9:22 - af

Hos IF Skjold Sæby har man haft en forrygende “europæisk uge”. 3 kampe inden for 7 dage har givet fuld gevinst og en målscore på 10-3.
Det blev lørdag til endnu en sejr, da Aalborg Frejas nedrykkere fra Danmarksserien måtte rejse hjem med et nederlag på 4-1.

Fra kampens start var det unge Skjold-mandskab toneangivende, og der skulle ikke gå mange minutter  inden bolden var i kassen første gang. Efter et flot opbygget angreb i højresiden, slog Anders Lykke et præcist indlæg ind i panden på Jens Lorenzen, og dermed var stillingen 1-0. Efter scoringen fortsatte Skjold dominansen. Med flot og tempofyldt pasningsspil rullede det ene angreb frem efter det andet. Godt midtvejs i første halvleg kunne Skjold udbygge føringen, da Casper Nedergaard hamrede en returbolden uden for feltet helt op i krydset. Et fremragende mål og dermed en 2-0 føring. Skjold-dominansen fortsatte, og efter godt en halv time blev føringen udbygget til 3-0. Endnu et flot opbygget angreb endte i venstresiden hos Patrick Nødgaard, der slog et fladt og præcist indlæg ind i fødderne på Jens Lorenzen, der fra kanten af feltet sparkede bolden fladt i mål i det lange hjørne.

Herefter kom Freja en smule bedre med i kampen, og efter godt 40 minutter blev der reduceret. En høj bold i feltet endte for fødderne af den Freja-spiller, der sikkert kunne sparke bolden ind. Kort tid efter Frejas reduceringsmål faldt kampens reelle afgørelse. Patrick Nødgaard blev offer for en grov tackling i venstresiden, og da synderen modtog sit andet gule kort i kampen måtte han gå tidligt i bad. Dermed var Skjold i overtal resten af kampen.

2. halvleg nåede ikke de samme spillemæssige højder som det var tilfældet før pausen. Skjold-spillerne brugte dog bolden fornuftigt, og efter tålmodige angreb blev det også til flere gode muligheder. Det blev dog kun til en enkelt scoring efter pausen, men hvilken én! 4 Sæby-spillere kombinerede i ren “Barca-stil” med 7-8 førstegangsafleveringer igennem Frejas forsvar, og til sidste endte bolden hos Jens Lorenzen, der med sin 3. scoring i kampen kunne gøre det til 4-1. En fremragende scoring der virkelig fik jublen frem blandt de godt 300 tilskuere der havde fundet vej til Sæby Stadion.

Dermed er Skjolds Jyllandsseriehold placeret på en flot 2. plads efter 4 kampe. Rækken toppes af FC Hjørrings divisionsreserver, der har et enkelt point mere end Skjold.

Allerede på søndag byder Sæby Stadion endnu engang på Jyllandsserie-fodbold, når Thisted FC gæster klokken 16.00. Der vil være optakt til kampen i løbet af ugen her på saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger