3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen

3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen

1. september 2011 - kl. 9:22 - af

Hos IF Skjold Sæby har man haft en forrygende “europæisk uge”. 3 kampe inden for 7 dage har givet fuld gevinst og en målscore på 10-3.
Det blev lørdag til endnu en sejr, da Aalborg Frejas nedrykkere fra Danmarksserien måtte rejse hjem med et nederlag på 4-1.

Fra kampens start var det unge Skjold-mandskab toneangivende, og der skulle ikke gå mange minutter  inden bolden var i kassen første gang. Efter et flot opbygget angreb i højresiden, slog Anders Lykke et præcist indlæg ind i panden på Jens Lorenzen, og dermed var stillingen 1-0. Efter scoringen fortsatte Skjold dominansen. Med flot og tempofyldt pasningsspil rullede det ene angreb frem efter det andet. Godt midtvejs i første halvleg kunne Skjold udbygge føringen, da Casper Nedergaard hamrede en returbolden uden for feltet helt op i krydset. Et fremragende mål og dermed en 2-0 føring. Skjold-dominansen fortsatte, og efter godt en halv time blev føringen udbygget til 3-0. Endnu et flot opbygget angreb endte i venstresiden hos Patrick Nødgaard, der slog et fladt og præcist indlæg ind i fødderne på Jens Lorenzen, der fra kanten af feltet sparkede bolden fladt i mål i det lange hjørne.

Herefter kom Freja en smule bedre med i kampen, og efter godt 40 minutter blev der reduceret. En høj bold i feltet endte for fødderne af den Freja-spiller, der sikkert kunne sparke bolden ind. Kort tid efter Frejas reduceringsmål faldt kampens reelle afgørelse. Patrick Nødgaard blev offer for en grov tackling i venstresiden, og da synderen modtog sit andet gule kort i kampen måtte han gå tidligt i bad. Dermed var Skjold i overtal resten af kampen.

2. halvleg nåede ikke de samme spillemæssige højder som det var tilfældet før pausen. Skjold-spillerne brugte dog bolden fornuftigt, og efter tålmodige angreb blev det også til flere gode muligheder. Det blev dog kun til en enkelt scoring efter pausen, men hvilken én! 4 Sæby-spillere kombinerede i ren “Barca-stil” med 7-8 førstegangsafleveringer igennem Frejas forsvar, og til sidste endte bolden hos Jens Lorenzen, der med sin 3. scoring i kampen kunne gøre det til 4-1. En fremragende scoring der virkelig fik jublen frem blandt de godt 300 tilskuere der havde fundet vej til Sæby Stadion.

Dermed er Skjolds Jyllandsseriehold placeret på en flot 2. plads efter 4 kampe. Rækken toppes af FC Hjørrings divisionsreserver, der har et enkelt point mere end Skjold.

Allerede på søndag byder Sæby Stadion endnu engang på Jyllandsserie-fodbold, når Thisted FC gæster klokken 16.00. Der vil være optakt til kampen i løbet af ugen her på saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3. sejr i træk sender IF Skjold Sæby op på 2. pladsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER