Fuld fart på cyklen i en time – og så er der fest

Fuld fart på cyklen i en time – og så er der fest

31. august 2011 - kl. 11:17 - af

Voerså IFs Venner arrangerer sponsorcykelløb på Østkystvejen lørdag 3. september.

Start og mål er ved grunden, hvor Voerså Kro engang lå. Der lægges ud 13.00, og efter en times cyklen frem og tilbage i byen regnes der på hvem, der har kørt flest kilometer, og hvem der har kørt flest kroner ind. Overskuddet går ubeskåret til ungdommen i Voerså Idrætsforening. Turen er ikke bare ud af lige landevej. Det er op ad bakke to gange på ruten, men til gengæld er det også ned ad bakke to gange. Ruten er på omkring  1½ kilometer fra den ene ende af byen til den anden.

Alle er velkomne til at deltage, men man skal selv finde sine sponsorer, der sponsorerer et beløb pr. kørt kilometer.

De sidste to år har Voerså IFs Venner og Voerså Byudvikling haft et glimrende samarbejde, hvor den ene part tog sig af cykelløbet, mens den anden part tog sig af festen i det store foreningstelt på kropladsen om aftenen. Byudviklingen har trukket sig i år, men melder samtidig ud at der arbejdes på at arrangere en julefrokost for alle i Voersåhallen lørdag 26. november. Når de siger alle, menes der både firmaer, foreninger, personalefester, familiefester, selskaber og private.

Voerså IFs Venner inviterer derfor alle, der har lyst til at deltage i festen om aftenen i Voerså IFs klubhus. Her er der spisning fra kl. 18.00, og menuen, der hedder en cykelbuffet, leveres fra Gæstgivergården Engholm, hvilket borger for kvalitet. Her er der to slags kød, to slags kartofler og indtil flere spændende salater.

”Cykelrytterne”, der har deltaget i løbet om eftermiddagen, slipper for videre tiltale, mens alle andre betaler kr. 120 – for alt det man kan spise.

I løbet af aftenen er der uddeling af præmier. Tre præmier for både flest kørte kilometer og flest indkørte kroner er der at køre om.

Voerså IFs Venner håber, at rigtig mange vil slutte op om arrangementet og opfordrer til at finde alle mulige sjove cykler frem – både nogen der kan køre nogle kilometer, men også festlige indslag som tandems, trehjulede og eventuelt hjemmebyggede cykler er velkomne.

Hvis vejret arter sig fra den bedste side, plejer der at både stå og sidde en del heppende mennesker langs ruten.

Tilmelding til begge arrangementer kan ske på telefon 98 46 02 57 – 40 14 51 01 – 24 44 55 67.

OBS: Sidste nyt fra rygtesmeden.
Det forlyder, at der i løbet er flere løb. Det vil sige, at flere af ”cykelrytterne” i forvejen kender hinanden, og ikke under hinanden den mindste chance. For det første er der flotte præmier til vinderne, og for det næste er der indgået en hel del private væddemål rytterne imellem. Det lyder godt i Voerså IFs Venners kasserers ører. Det betyder, at alle gir´ sig fuldt ud, og det skæpper i kassen.

Af samme grund opfordres der også til, at alle bruger cykelhjelm.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld fart på cyklen i en time – og så er der fest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger