Grisetransport måtte ydes førstehjælp på Ålborgvej

Grisetransport måtte ydes førstehjælp på Ålborgvej

30. august 2011 - kl. 0:15 - af

Chaufføren, der var på vej fra Saltum med et læs grise til Danish Crown i Sæby, opdagede mandag aften kl. 20.45, at der kom røg fra bagenden af lastbilen og måtte holde ind i rabatten på Ålborgvej ved Sæby Bogtryk. Det viste sig at være et punkteret dæk. “Det var godt det ikke skete i en rundkørsel, så var det gået helt galt” fortalte chaufføren, som på trods af sin forsinkelse var ved godt humør.

Modtagelsen på slagteriet ventede tålmodigt på, at han skulle komme, da han var den sidste lastbil, inden modtagelsen skulle lukke.

Grisene i den bagerste del af traileren blev læsset over i en anden grisetransport af sikkerhedsmæssige hensyn. Da der var risiko for, at traileren skulle vælte p.g.a. den bløde rabat, der i øjeblikket er overalt efter de store mængder nedbør.

En mekaniker fra Stiholt ankom kort efter for skifte det punkterede dæk. En punktering mærkes ikke så let i køretøjer af den størrelse, og derfor gik der noget tid, inden chaufføren opdagede problemet.

Normalt tager det ca. 10 minutter at skifte et dæk på en lastbil, men p.g.a. den bløde rabat tog det ca. en halv time inden den lille operation var overstået.

Lastbil var klar til at køre igen kl. 22.15, således at de sidste grise kunne nå deres bestemmelsessted på denne, deres sidste rejse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grisetransport måtte ydes førstehjælp på Ålborgvej ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger