Høstfest total udsolgt på kun tre uger

Høstfest total udsolgt på kun tre uger

29. august 2011 - kl. 5:11 - af

IF Skjold og Curly-Band kan her tre uger inden høstfesten i Nordjyllandshallen d. 17. september, melde alt udsolgt. 600 billetter er solgt på rekord-tid. Asger Mortensen, formand i SKJOLD siger: Vi var ganske sikre på at festen i år ville blive udsolgt, men nok ikke så hurtigt som det er sket. Curlys 25 års jubilæum er noget der har været på manges læber og helt sikkert været medvirkende til det kvikke billetsalg.

Vi er nu i gang med at planlægge detaljerne til festen og jeg kan love at det bliver en fest der vil blive husket fortsætter Asger Mortensen. Kim Müller fra Curly Band fortalte på planlægningsmødet her i week-enden, at scene, lyd og lysanlæg får et specielt stort og flot set up, nu det er Curlys 25 års jubilæums bal. Det er bare at glæde sig til det bliver den 17. september

Jette Christensen der står for bordreservationen har allerede en del på venteliste hvis der skulle blive ledige billetter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstfest total udsolgt på kun tre uger ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger