Endnu en sejr i støvlerne hos IF Skjold Sæby

Endnu en sejr i støvlerne hos IF Skjold Sæby

28. august 2011 - kl. 0:30 - af

Omkring 300 tilskuere havde lørdag eftermiddag fundet vej til Sæby Stadion trods Aab kamp i fjernsynet. Og hvad dem der blev hjemme så Aab lave på TV, kunne Skjold lave live på Sæby Stadion. Ikke mindre end en 4-1 sejr og dermed 3 sejre på stribe og en målscore på 10-3 kan de nu prale med på Kjeldgaardsvej. Allerede efter de første 45 min. havde IF Skjold fundet nettet 3 gange, så ganske overbevisende sejr og flot spil i kampen over gæsterne fra Aalborg Freja.
Dermed ligger IF Skjold Sæby på en flot førsteplads i Jyllandsserien a point med Lindholm IF for samme antal kampe.

Kamp fakta:
1-0 ved Jens Lorenzen
2-0 ved Casper Nedergaard
3-0 ved Jens Lorenzen
3-1 ved Aalborg Freje
4-0 Hattrick ved Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en sejr i støvlerne hos IF Skjold Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER