Lynene tog livet af strømmen for en stund

Lynene tog livet af strømmen for en stund

27. august 2011 - kl. 10:42 - af

Mange Sæbynitter går kladtøjet rundt i dag, efter at de har fået deres nattesøvn spoleret af det voldsomme uvejr der ramte Nordjylland klokken 5 lørdag morgen.
Himmelen var stort set lyst op konstant i mere end en time, og det blev da også for meget for HPFI relæerne i mange hjem. Store dele af byens gadebelysning måtte også se sig overmandet, men Politi og Falck i Nordjylland melder dog om ro og fred og ingen problemer, trods den noget voldsomme nat med masser af regn og lyn og torden. Flere hos bageren denne morgen kommenterede da også de mange lyn, som det værste de nogensinde havde set. Vejret resten af lørdagen skulle ifølge DMI blive ustadigt, men med knap så meget regn som det vi allerede har fået.

2 kommentarer til “Lynene tog livet af strømmen for en stund” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Lynene tog livet af strømmen for en stund”

  • Grethe K. Albertsen

    Det var ganske rigtig det værste vejr vi har oplevet, pludselig gav det et smæld og alt forsvandt, og min mand og jeg, sagde til hinanden,det slog ned her,så vi styrtede rundt og tjekkede alt,relæet var slået fra så vi fik lys igen, men der var ingen signal på tv eller computer, telefonen var heller ikke brugbar. Det får mig til at tænke på,hvis nu det var begyndt at brænde,hvad så.????????

  • Mette Gregersen

    Vi lå på Svalereden camping i vores lille nye Hymer campingvogn. Det skulle være vores første tur i vognen og jeg må da nok sige at vi fik vores “ilddåb” – og nej, der blev ikke lukekt et øje hele natten.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lynene tog livet af strømmen for en stund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER