Natteravnene på dagarbejde i Sæby

Natteravnene på dagarbejde i Sæby

26. august 2011 - kl. 0:35 - af

Den 10. september er Natteravnene i Sæby vært for årets Nordisk Natteravns Dag. Et arrangement, hvor 150-200 Natteravne fra hele Danmark mødes i Sæby og ”maler byen gul”. Bestyrelsen i Sæbys Natteravne er derfor trukket i arbejdstøjet og knokler i øjeblikket for at skaffe sponsorer til arrangementet. Blandt de sponsorer der allerede er i hus er Spar Nord Fonden, Frederikshavns Kommune og Restaurant Franks, hvor deltagerne har base hele dagen. Man er i fuld gang med at finde flere sponsorer og det tegner til at der er stor opbakning fra de lokale erhvervsdrivende. Det er naturligvis hårdt benarbejde men forberedelserne skrider rigtig godt fremad, fortæller Hanne Legaard fra Natteravnene.
Dagens program for de deltagende Natteravne byder på morgenmad og åbningstale af Tina Nedergaard, fælles gåtur fra Franks til Torvet med fuld musik, handel i byens butikker, guidet rundtur i Sæby og en lidt sen frokost med kaffe og kage. Efter et par timer på egen hånd sluttes dagen af med fest på Restaurant Franks – uden gule jakker!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Natteravnene på dagarbejde i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger