Fuldt hus til IF Skjold Sæby i onsdagens kampe

Fuldt hus til IF Skjold Sæby i onsdagens kampe

25. august 2011 - kl. 10:49 - af

Der er smil på læben hos Skjold efter både Jyllandsserien og Serie 3 fik det maximale ud af onsdagens kampe. På udebane lykkedes det Skjolds nyoprykkede Jyllandsseriehold at få 3 point med hjem i 3-1 sejeren over Aalborg KFUM. Dermed ligger Skjold godt placeret i toppen af Jyllandsserien inden weekendens hjemmekamp mod Ålborg Freja, som spilles på lørdag kl. 16.

Ligeledes lykkedes det Serie 3 at vinde 2-1 på hjemmebane over Dronninglund, så der var bestemt noget at glæde sig over i IF Skjold Sæby onsdag aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til IF Skjold Sæby i onsdagens kampe ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER