Spejderne indtager Sæby Torv lørdag

Spejderne indtager Sæby Torv lørdag

24. august 2011 - kl. 16:55 - af

Det Danske Spejderkorps – Sæby Kreds, Det Danske Baptist Spejderkrops – Ousen Gruppen, Sæbygaard Gruppen og KFUM Spejderne, vil lørdag ændre Torvet i Sæby til kombineret lege- og lejrplads.

Der vil blive gjort alt for at dagen skal blive hyggelig og spændende, og patruljer fra hver enkelt spejderkorps, vil stå for forskellige lege og aktiviteter.

Bl.a. vil Sæbygaard Gruppen stå for bål/grill til snobrød samt sminkning af sår. Baptist Spejderkorpset vil også have bål klar, og her er det popcorn det gælder, og så er der mulighed for at snitte fløjter eller kaste med redningsreb. KFUM Spejderne byder på bål med stegning af skumfiduser, forskellige spejderlege og svampekast.

Har man lyst til at prøve noget lidt mere farligt, kan man med hjælp fra en erfaren instruktør fra Ørtoft Klatrecenter komme op i højderne på mælkekassestablerne, som vil være opstillet på Torvet lørdag.

Handelstandsforeningen står bag arrangementet, og nu håber de bare på godt vejr, så det kan blive en rigtig festlig dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne indtager Sæby Torv lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger