Få indflydelse på lokalplanen for Sæby Havn

Få indflydelse på lokalplanen for Sæby Havn

24. august 2011 - kl. 1:08 - af

Frederikshavn Kommune vil igangsætte en lokalplanlægning, der bl.a. skal afklare den fremtidige anvendelse af Sæby Havn. Ud over områdets anvendelse skal der bl.a. tages stilling til udformningen af bygninger mv.

Som grundlag for planlægningen ønsker Frederikshavn Kommune at få en offentlig debat om mulighederne på havnen. Der er derfor lavet et debatoplæg, der kort redegør for de problemstillinger, der skal tages stilling til i lokalplanen.

Der afholdes desuden et borgermøde om planlægningen den 1. september 2011 kl. 19.00 på Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2 i Sæby.

Foroffentlighedsfasen, som hermed igangsættes, afholdes fra den 29. august til den 16. september 2011. Idéer og forslag til den kommende lokalplanlægning skal være modtaget af Frederikshavn Kommune senest 16. september 2011 og skal sendes til:

Frederikshavn Kommune

Rådhus Allé 100

9900 Frederikshavn

Eller på e-mail:  post@frederikshavn.dk

Debatoplægget kan rekvireres i Borgerservicecentrene i Frederikshavn, Sæby og Skagen og ses på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune og på kommunens hjemmeside www.frederikshavn.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sune Riis Østergaard på tlf. 9845 6243.

2 kommentarer til “Få indflydelse på lokalplanen for Sæby Havn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Få indflydelse på lokalplanen for Sæby Havn”

 • Lennart Pedersen

  Lave indhak i nordremole til borde så man kan grille -spise sin mad, drikke kaffe (FEKS:Når flaget spilles ned )
  Fjerne grus ved fruen fra havet, så græs , så gæste sejler kan bruge plænen+
  daginstitioner og andre.
  Gul markering på asfalt, parkering forpådt i mellem toiletbygning og containerpladsen+ ved slæbe sted.
  Hvor skal vores både stå om vinteren.

 • Flemming Christensen

  Jeg vil gerne have at der blive støttet op om at slæbestedet bliver flyttet om ved siden af redningsstationen. Det er være til stor gavn for alle som er på havnen. Det vil også være med til at tage trykket af den trafik på havnen. Da biler med trailer /båd skal rundt omkring ved det gamle værft. Ja, det vil også hjælpe med til at dem der benytter slæbestedet ikke skal sejle igennem alle de lystbåde som ligger tæt i højsæsonen. For os der sætte både i vandet komme vi så kun til at benyttet yderhavnen og dermed også kan parkere ved redningsstationen.

  Vh Flemming

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få indflydelse på lokalplanen for Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER