Hjemmebane-debut for IF Skjold Sæbys Jyllandsserie

Hjemmebane-debut for IF Skjold Sæbys Jyllandsserie

19. august 2011 - kl. 16:52 - af

Efter sidste weekends nederlag på 2-0 i Frederikshavn gælder det i denne weekend Lindholm IF, der søndag aften gæster Sæby Stadion.

Det var en flok skuffede trænere og ledere der efter sidste weekend skulle gøre status efter JS-debuten imod FfI. Efter en spillemæssig flot præstation viste måltavlen efter 90 minutter 2-0 til hjemmeholdet fra Frederikshavn. Trods en flot Skjold start, viste FfI’erne sig kyniske i to situationer kort efter pausen, hvor personlige fejl var skyld i de to scoringer.  Spillemæssigt havde de unge Skjold-spillere domineret store dele af første halvleg, og det var ikke just til at se, at det var FfI der netop var rykket ned fra Danmarksserien. Trods det spillemæssige overtag  bød halvlegen på chancer til begge hold, men første halvleg sluttede som den startede – 0-0. Efter de 2 hurtige FfI-scoringer i anden halvleg var det op ad bakke for Skjold, og selvom de nødvendige chancer blev skabt, udeblev skarpheden desværre i resten af kampen. FfI’erne forsvarede sig klogt og dermed kunne de køre en ikke helt fortjent 2-0 sejr hjem.

I denne weekend gæster Lindholm IF som nævnt Sæby Stadion. Holdet har status som “reservehold”, da Lindholms bedst placerede hold forsat er at finde i 2. division. Der venter således en svær opgave mod en teknisk og taktisk dygtig modstander, der fodboldmæssigt ligger vægt på det offensive og boldbesiddende spil. Derfor er der også lagt op til en underholdene kamp på Sæby Stadion i denne weekend.
Sidste efterår mødtes holdene 2 gange i serie 1, og her blev der spillet særdeles underholdene fodbold med hele 12 scoringer i de 2 kampe.

I forhold til JS-debuten imod FfI er Dennis Poulsen tilbage i truppen efter endt ferie. Ligeledes er unge og talentfulde Jacob Kristensen med i truppen til weekendens kamp. Disse to udfylder hullerne efter Nicolaj Eliasen og Kim Petersen, der begge er forhindret pga. ferie. Mathias Beermann Christensen er stadig ude med en knæskade, og er derfor heller ikke med.

Truppen til kampen ser således ud:

1. Stefan Wesley Henriksen
2. Patrick Nødgaard
3. Martin Kjær
4. Casper Nedergaard
5. Jeppe Vittrup
6. Anders Lykke
7. Tobias Overlade
8. Patrick Pedersen
9. Paw Værnhøj
10. Jens Lorenzen
11. Dennis Poulsen
12. Patrick Hoffmann
13. Jacob Kristensen
14. Daniel Overlade

Forhåbentlig vil rigtig mange finde vej til Sæby Stadion søndag aften, når der fløjtes op til hjemmebane-debut i Jyllandsserien klokken 19.00. Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjemmebane-debut for IF Skjold Sæbys Jyllandsserie ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER