En ægte Viking kommer fra Østervrå!

En ægte Viking kommer fra Østervrå!

19. august 2011 - kl. 14:22 - af

Søren Sørensen klar til endnu en sæson for Aalborg Vikings.

Aalborg Vikings får også i den kommende sæson glæde af et af Canal Digital Ligaens store danske talenter. 23-årige Søren Sørensen og klubben er nemlig blevet enige om en ny aftale for den kommende sæson. I den forgangne sæson spillede den unge nordjyde fra Øster Vrå fast for Vikings og klubledelsen og trænerteamet er glade for at kunne forlænge med en ægte viking frem til en sæson, hvor der ellers kommer til at ske en del udskiftninger i truppen.
Som spiller har Søren Sørensen især sine forcer i sin fysik og sin fightervilje. Han siger selv om sin rolle på holdet i en ny sæson i Danmarks bedste række:
– ”Jeg forventer, at holdet slutter på en fornuftig plads i grundspillet, så vi kan komme i playoffs; Og derfra kan alt jo ske!”

Sidste sæson scorede Sørensen i gennemsnit 7,5 point per kamp og var med 4,1 rebounds per kamp holdets næstbedste rebounder. Sørensen formåede desuden at fordoble sit minutgennemsnit og hovedpersonen forventer da også i år at påtage sig en større rolle på holdet:
– ”I min første sæson i Vikingetrøjen fik jeg ca. 10 minutter per kamp, mens jeg i den forgangne sæson fik tilkæmpet mig 20 minutter per kamp, og jeg håber selvfølgelig på at kunne fortsætte udviklingen”.

Head coach John Staudt har følgende at sige om den unge viking:
– ”Selvom Søren stadig er en ung spiller har han masser af erfaring med basketball på højeste niveau. Vi har i denne sæson mange unge spillere i truppen, så vi kommer til at trække store veksler på Sørens erfaring og fight. Nok er Søren en stille fyr, men såvel til træning og kamp går han forrest med hård fight og fantastisk arbejdsmorale.”

Søren har været en fast bestanddel af Vikings-truppen siden han som 16-årig kom til klubben, hvor han stort set har spillet lige siden. Det er dog også blevet til et udlandsophold i Medway Park Crusaders i England, hvor Vikings’ assisterende coach Mads Olesen også har været tilknyttet:
– ”Søren har udviklet sig utroligt meget siden jeg coachede ham i England. Han har lært at bruge sin stærke fysik til at dække de store spillere under kurven, men samtidig er han hurtig nok til også komme i vejen for de mindre, mere bevægelige spillere. I år kommer vi ikke til at have så meget størrelse som tidligere Vikings-hold, og her bliver Søren måske vores vigtigste brik i reboundspillet med hans utrolige hoppeevne.”

Søren Sørensen er den anden danske spiller som Aalborg Vikings kan præsentere, men det forventes, at der i den kommende tid, vil blive offentliggjort nye aftaler med flere af sidste års spillere ligesom det også forventes, at nye Vikinger vil blive præsenteret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En ægte Viking kommer fra Østervrå!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger