Sæby Scenen starter ny spændende sæson

Sæby Scenen starter ny spændende sæson

18. august 2011 - kl. 10:32 - af

I september slår Sæby Scenen endnu engang dørene op for en ny og spændende sæson med teater og musik for børn, unge og voksne.

Vedr. mødedage og mødetider samt tilmelding se venligst Scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk

Børnehold 1 (0.- 4. klasse) lærer blandt andet at udvikle deres stemme og personlighed på scenen. Dette gøres via forskellige lege, hvor de bliver udfordret i at bruge deres stemme med en speciel følelse og person/figur. Til jul vil holdet stå for Scenens juletræsfest og opføre ét eller flere stykker for forældre og andre interesserede.

Børnehold 2 (5.- 7. klasse) vil arbejde med drama og styrkelse af selvtillid, f.eks. ved at kunne stille sig frem foran et publikum. Skuespillerne er med til at opleve, hvordan der skabes et godt sammenhold, samtidig med at nye venskaber opstår. På Sæby Scenen siger vi ”Vi griner ikke af dig, men med dig. Der arbejdes hen mod at opføre et teaterstykke til foråret.

Ungdomsholdet (8. klasse og opefter) allerede før sæsonstarten er der planlagt en inspirationssøndag den 21. august fra kl. 10.00 – 17.00, hvor to af scenens tidligere ungemedlemmer, der 2 gange har været på højskoleophold med professionelle skuespillere, kommer med teaterinspiration. Dagen er for både gamle og nye medlemmer, og er en dag, hvor vi skal have det sjovt med at prøve forskellige ting af. På opstartsdatoen vil lederne introducere sig selv og fortælle om, hvad der skal foregå i den kommende sæson. Derefter går arbejdet for alvor i gang, og første aktivitet er forberedelserne til en lille Teaterfestival i samarbejde med Brønderslev Amatørscene. Efter denne lille festival går man i gang med at øve på en forestilling, der opføres i marts/april. Hvilken forestilling det skal være besluttes endelig, når teatergruppen kendes.

Voksenkoret tager fat på dets 20. sæson. Korleder Bjørn Lundby oprettede koret i 1991 og er stadig dets dirigent og pianist. Repertoiret er afvekslende, og musik er jo livsbekræftende, så kan du lide at synge og indgå i et sjovt fællesskab/vi griner meget, så mød op!

Sæsonen vil blive afsluttet med en jubilæumskoncert.

Voksenhold – der er pt. ikke planlagt noget, men vi håber i løbet af sæsonen at få opsat et stykke. Har du lyst til at spille teater, så meld dig alligevel. Mon vi ikke finder ud af et eller andet større eller mindre stykke.

På gensyn til såvel nye som ”gamle” medlemmer, slutter Bjørn Lundby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen starter ny spændende sæson ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER