Politik, papir og “pølsesnak” for borgerne i Sæby

Politik, papir og “pølsesnak” for borgerne i Sæby

16. august 2011 - kl. 1:59 - af

Lørdag den 20. august har borgerne i Sæby mulighed for at få byttet deres gamle aviser med en grillpølse og en god snak med  både byrådsmedlemmer og folketingspolitikere, der alle har sagt ja til at agere grillmestre for en dag.
Så har man lyst til at få sig en snak hen over pølsebakken, skal man bare møde op på P-pladsen på Munkevang mellem klokken 11-13 med et bundt aviser under armen, så kvitterer Sæbygaard Gruppen med en pølse og lidt drikkelse, serveret af en af vores lokale politikere. Arrangementet er en del af Sæbygaard Gruppens normale avisindsamling samme dag.

I Gruppen er vi meget glade for, at politikerne på den måde bakker op om avisindsamlingen. Det er en hyggelig måde for politikerne at komme ud og møde borgerne på og samtidig får vi i Sæbygaard Gruppen mulighed for at vise, hvordan vi afvikler indsamling af op mod 25 tons papir i løbet af en dag. Første gang, vi havde politikere med, var i 2002, så man kan vel efterhånden kalde det en tradition, og vi håber i Sæbygaard Gruppen, at rigtig mange borgere vil benytte sig af muligheden for at komme ned og snakke med en af politikerne, få en pølse og se hvad vi laver ved sådan en indsamling.

Har man ikke mulighed for at komme ned på Munkevang, kan man selvfølgelig stadig sætte sit papir ud til fortovet inden klokken 9.00 om lørdagen. Så kommer vi og henter det, som vi plejer. Man kan også benytte en af de fast opstillede containere, der findes rundt omkring i byen, slutter Kasper Holm fra Sæbygaard Gruppens Avisudvalg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger