148 elever er flyttet ind på Hørby Ungdomsskole

148 elever er flyttet ind på Hørby Ungdomsskole

16. august 2011 - kl. 0:51 - af

Skoleåret 2011/12 er i gang på Hørby Ungdomsskole, og søndag den 14. august ankom fem elever, der skal gå på Hørby for andet år og 143 nye til efterskolen. Dermed er der med indgangen til skoleåret fuldt hus på skolen, og det var forventningsfulde og spændte elever, der sammen med deres forældre deltog i velkomstarrangementet i efterskolens hal.

– De første uger af skoleåret vil være præget af, at vi prøver at give eleverne en form for ’mini udgave’ af skoleåret, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen og tilføjer, at der i de første fire uger vil være en vekslen mellem skolegang efter skemaet, ryste-sammen arrangementer og fælles aktiviteter, der tilsammen skal hjælpe de nye efterskole elever til at få en god begyndelse på deres ophold i Hørby.

Forud for skolestarten har lærerne været i gang med planlægningen, hvor der bl.a. var en kursusdag i Danfoss Universe. Her arbejder man ud fra den sammen læringsfilosofi som Hørby Ungdomsskole og tager udgangspunkt i teorien om de mange intelligenser i forhold til de oplevelser, der bydes på.

Meningen med besøget hos Danfoss var at samle inspiration til udvikling af det pædagogiske arbejde, der allerede har været i gang på Hørby Ungdomsskole i en årrække. I skolens eksistens pædagogik tankegang bruges værktøjer som f.eks. læringsstile til at skabe et efterskoleår i Hørby, hvor faglighed, social og personlige udvikling samt de menneskelige relationer er byggesten i mødet med eleverne og den daglige undervisning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '148 elever er flyttet ind på Hørby Ungdomsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger