Ikke mere spinning i Frederikshavn og Sæby

Ikke mere spinning i Frederikshavn og Sæby

13. august 2011 - kl. 11:49 - af

Fitnesscentre i hele landet har fået forbud mod at anvende ordet spinning, fortæller avisen.dk

Den meget store amerikanske fitnesskoncern Mad Dogg Athletics, Inc. har købt rettighederne til ordet, så hvis fitnesskæder eller –centre fremover vil bruge ordet, skal der nu betale licens, ellers kan det ende med en retssag.

Det betyder at alle kæder nu sletter ordet fra hjemmesider og brochurer, og i stedet anvender ord som ”indoor cycling”, ”bodybike” eller slet og ret ”cykling”.

»Jeg ville hellere bruge ordet spinning«, siger Sara Hellemoes, der er marketingchef i Fitnessworld, til avisen.dk. Kæden kalder det nu i stedet ”Bodybike”.

Ligeledes fortæller salgs- og marketingdirektør Line Saletta fra Fitness.dk: ”Vi fik en henvendelse fra den amerikanske koncern, at vi fremover skulle betale for at bruge varemærket og samtidig skulle benytte deres spinningkoncept”.

På samme måde ønsker ikke alle fitnesskæder at betale for at anvende det beskyttede varemærket Zumba, så derfor har bl.a. Fitnessworld opfundet synonymet ”latinmix”, til at beskrive denne latin-inspirerede dansesport.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke mere spinning i Frederikshavn og Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER