Aftensang i Sæby kirke søndag den 14. august

Aftensang i Sæby kirke søndag den 14. august

13. august 2011 - kl. 0:04 - af

Sommeren går på hæld, dagene er allerede blevet mærkbart kortere, og søndag aften spilles flaget ned på havnen for sidste gang i år. Det markeres også i Sæby kirke, hvor vi vil indlede aftenen med en kort andagt kl. 19.30.
Der vil være tid til at nå til den efterfølgende musikalske underholdning på havnen, oplyser Peter Jessen til SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftensang i Sæby kirke søndag den 14. august' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER