Spændende arrangementer på Sæby Torv i efteråret

Spændende arrangementer på Sæby Torv i efteråret

11. august 2011 - kl. 9:54 - af

Allerede på lørdag kan mange begynde at glæde sig til underholdning udover det sædvanlige, når Rødder og Vinger ligger vejen forbi Torvet med deres gøgl og teater.
Så nåede du ikke Middelalderdage på Voergaard Slot, så har du mulighed for at få en smagsprøve her.

Ellers byder august på alt fra blå blink til snogbrød, så der skulle være noget for enhver smag.
Lørdag d. 20. August er det Falck i Sæby med assistance fra Frederikshavn Brandvæsen, der indtager Torvet med deres flotte køretøjer. Der vil her være mulighed for at høre mere om jobbet som frivillig brandmand, og børnene kan se brandbilen, som den så ud i gamle dage, eller måske komme en tur op i kurven og se ud over Sæby, hvis man da ikke lider af højdeskræk.

Sidst men ikke mindst, har mange af de forskellige spejdere i Sæby og omegn sat hinanden stævne på Torvet lørdag d. 27. august, hvor der klatres på mælkekasser, laves tømmerflåde, bages snobrød og meget mere, altsammen helt gratis og i samarbejde med Sæby Handelsstandsforening.
Også i september venter flere spændende arrangementer, bl.a. når natteravnene fra hele Danmark sætter hinanden stævne i Sæby 10. september, med langt over 100 deltagere, men meget mere om det senere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende arrangementer på Sæby Torv i efteråret ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER