Sæby’s nye flotte julebelysning er nu lagt i ordre

Sæby’s nye flotte julebelysning er nu lagt i ordre

11. august 2011 - kl. 5:59 - af

Selvom der endnu er lang tid til jul, er det ikke et øjeblik for sent at bestille julebelysningen, hvis den skal kunne nydes julen 2011.
Derfor var det en enig bestyrelse i Sæby Handelsstandsforening, der tirsdag aften gav grønt lys for, at den nye belysning kan bestilles.

Det er grossistfirmaet Sirius, der skal levere den nye julebelysning, som udover at være nøje udvalgt til en by som Sæby med købsstads image, også er en belysning som er aldeles miljøvenlig. Det forventes at de nye LED-kæder med vedhæng, kan spare op til 40.000 kr på el-regningen, hvilket man i Handelsstandens bestyrelsen både er stolte af og glade for. Det sender et godt signal om at vores by også tænker i grønne baner.

Men hvad kan man så forvente at se, når den nye belysning hænges op i Sæby’s handelsgader? Det er et at de spørgsmål, der vil blive stillet mange gange, og svaret er ganske enkelt: En hel unik belysning, nøje afstemt med byen, så den på alle måder gør Sæby til den hyggelige julehandelsby, som vi alle gerne vil være stolte af.

Julebelysningen forventes finansieret via lokale midler oplyser Handelsstandsforeningen og med støtte fra både Sæby AMBA og erhvervslivet. Ligeledes vil der blive søgt midler i den slunkne kommunekasse i Frederikshavn, men mon ikke en besparelse på ca. 40.000 på strømregningen kan få lidt penge til at rulle i retning af Sæby.

3 kommentarer til “Sæby’s nye flotte julebelysning er nu lagt i ordre” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Sæby’s nye flotte julebelysning er nu lagt i ordre”

 • niels peter jørgensen

  et lille hjertesuk og et forslag
  I mange år har Sæbys røde lygter været et unikt kendetegn på Sæbys juleidyl. Nu skal de ikke længere pynte byens gader, fordi de ikke længere er lovlige til merkantilt brug – MEN DE ER LOVLIGE, HVIS PRIVATE BRUGER DEM.
  Derfor kære handelstandsforening, sælg de røde lygter til private, som så kan bruge dem til deres udendørs julebelysning, og dermed være med til at bevare den stemning, lygterne er bærer af, og som Sæby er kendt for..
  Lygterne bør sælge fra medio oktober til medio november for en moderat pris, og med mindre der er særlige grunde til det, foreslår jeg, at private højste kan købe 2 lygter pr. husstand.
  Indtægten fra salget kan være med til at financiere den nye julebelysning.

 • God ide……. For de kommer da til at mangle i Sæby. De har været der alle de år jeg kan huske, og det er ikk få……

 • Steffen Pedersen

  Niels: Rigtig god ide med at sælge de gamle lamper, de er for mig det der viser det er jul har vokset op med dem så hvis de bliver sat tilsalg så skal jeg da have en.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby’s nye flotte julebelysning er nu lagt i ordre ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER