65 friske cyklister støttede kræftsagen

65 friske cyklister støttede kræftsagen

11. august 2011 - kl. 0:18 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby sendte onsdag aften 65 cyklister af sted på en 15 km lang tur omkring Sæby. Turen gik ud af Solsbækvej mod syd og hjem via Østkystvejen. Vinden var en hård modstander, men lune i vejret og ingen regn kunne til gengæld opveje dette.

Kræftens Bekæmpelse havde som altid forsyningsvognen klar midtvejs på ruten, hvor frugt og grønt blev fortæret og skyllet ned med tiltrængt væske. Et dejligt ophold på ruten, hvor der også kunne blive tid til at tale med de øvrige cyklister og få en opmuntring til den sidste etape hjem.

Alle deltagere udfyldte inden turen en tipskupon, som rigtig mange af deltagere havde svaret rigtigt på, og de kunne således gå hjem med en dejlig præmie sponsoreret af byens forretningsdrivende, en gestus og velvillighed, som har en enorm stor betydning for lokaludvalget og er med til at give dette motionsløb en ekstra dimension.

Aftenen sluttede af med hyggesnak og salg af øl og vand og ikke mindst salg af køleskabsmagneter, hvor forskellige kunstnere også lokale har dekoreret magneterne. Magneterne er blevet lavet i forbindelse med Stafet for livet og al overskud går til Kræftens Bekæmpelse.

Formand Emmy Jakobsen kunne slutte aftenen af med at konstatere, at alle kom glade og helskindet igennem cykelturen og endnu engang takke for opbakning, både til de trofaste, men også alle de nye og ikke mindst yngre deltagere denne aften. Alle indsamlede midler går således ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sæby Lokaludvalg gør opmærksom på næste arrangement den 10. og 11. september, hvor der som bekendt afholdes ” Stafet for livet” på Knivholt. Dette store arrangement er arrangeret af Kræftens Bekæmpelses i hele Frederikshavn kommune og strækker sig over 24 timer i træk.

Derudover arrangerer Sæby lokaludvalg senere på året ”Syng sammen aften” på Sæbygård Slot, helt præcist torsdag den 3. november. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '65 friske cyklister støttede kræftsagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER