Masser af gratis aktiviteter for børnene i weekenden

Masser af gratis aktiviteter for børnene i weekenden

10. august 2011 - kl. 14:46 - af

Søndag 14. august er det bare med at komme ud af fjerene og af sted på lystbådehavnen i Voerså. Her er der hele søndagen masser af muligheder for at få frisk havluft i lungerne og blive blæst godt igennem. Det er bare med at klæde sig på efter vejret, for Voerså Borgerforening har sat alle sejl til for at arrangere årets Børnefest og Kræmmermarked med masser af gratis aktiviteter for børnene.

Pladsen åbner 10.00, og der er gratis parkering. Vælger man at parkere på den gamle kroplads, kan man blive kørt i hestevogn ganske gratis til festpladsen på havnen. Harry Pedersen og Sdr. Dams Brage, der er en børnevenlig shetlænderhingst, kører ture frem og tilbage til festpladsen den første time.

Klokken 11.00 kommer Hjallerup Modelflyveklub og giver opvisning med fjernstyrede fly, og samtidig kommer Bogbussen til havnen. Her forlyder det, at der netop denne dag er masser af gode tilbud at hente for næsten ingen penge – også masser af børnebøger.

13.00 starter en skattejagt for børn og alle andre barnlige sjæle. Hvad det går ud på, har det ikke været muligt at få foreningens bestyrelse til at fortælle om – kun at vi får se.

Pladsens sødeste kæledyr skal også kåres. Her skal kæledyrene føres af børn, og børnene skal have styr på dem, enten dyrene føres i snor eller er i bur. Ingen af de fremmødte dyr må være aggressive overfor andre dyr eller mennesker. Til vinderne er der her flotte præmier, så det er nok værd at stille op og prøve at vinde en af disse. Indskrivningen af deltagerne finder sted 13.30.

Dommerpanelet består af to damer.

På festpladsen er naturlegepladsen åben hele dagen, sammen med den store hoppepude og krible krable bassiner der indeholder en masse småkravl som småfisk, krabber, tanglopper og andre små dyr, der findes lige udenfor havnen på vaderne. Børnene kan låne både spande, net og undervandskikkerter, for at studere hvad der er i bunden af bassinerne.

Hele dagen er der Kræmmer- og Trailermarked på pladsen. Stadepladserne koster bare en flad 50 kroneseddel, og man kan stadig nå at melde sig til endnu ved henvendelse til borgerforeningens formand, Rigmor Sørensen, på telefon 98 46 07 07 eller på mobil 61 70 72 07.

Skulle vejret nu ikke vise sig fra sin bedste side, står det store foreningstelt på pladsen, så alle kan komme i læ. I teltet sælger borgerforeningen kaffe, kage, øl, vand, is, pandekager, pølser med brød og amerikansk lotteri.

Dagen slutter 16.00.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af gratis aktiviteter for børnene i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger