Torveaften til Open by Night igen til næste år

Torveaften til Open by Night igen til næste år

8. august 2011 - kl. 0:18 - af

Så kan vi endnu engang sige: “Vi gentager successen igen til næste år”. Maibritt Egebak Jensen indehaver af Team Rønnow på Sæbygårdsvej, fik kort før Open by Night en god idé. Det var tæt på dagen, så der var ikke meget tid at spilde, hvis alt skulle gå op i en højere enhed.
Der blev slået telte op på parkeringspladsen ved salonen på Sæbygårdsvej, og her var der mulighed for at lave en god handel på de medbragte produkter.

“Jeg oplevede det som et rigtig positivt tiltag med et torvemarkede, der på trods af dårligt vejr blev vel modtaget af de mange besøgende, som syntes det var en frisk og god idé”, fortæller Maibritt Egebak Jensen.

Boderne åbnede kl. 18.00, og så havde man fire timer til at gøre et godt køb. På markedet kunne man bl.a. møde, Frisør Team Rønnow, Boutique IM, HJ Hundesalon, Pia Bæk og Massør Rikke Hjortnæs.

Maibritt syntes, der godt måtte ske noget i den anden ende af byen, på vej til og fra Torvet, derfor tog hun initiativet til dette års nyhed, der blev så godt modtaget, at hun slutter med den dejlige kendte bemærkning: “Det må vi prøve igen til næste år”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torveaften til Open by Night igen til næste år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER