Infernal leverede et festfyrværkeri af et show

Infernal leverede et festfyrværkeri af et show

7. august 2011 - kl. 13:07 - af

En meget veloplagt Line Rafn og det resterende crew bag gruppen Infernal, sørgede lørdag aften for at de mange, ca. 2.000 deltagere til årets udgave af Dybvad Open Air, fik hvad de var kommet efter. Det var et sceneshow med mange spændende momenter og en utrolig koreografi, og bedst som man troede, det hele havde nået sit højdepunkt, kom ingen ringere end MC Clemens ind på scenen som ud af det blå. Det satte yderligere skub i stemningen blandt publikum, og han havde da også masser af byde ind med, således at den nybagte mor kunne få en puster i det hæsblæsende show med masser af lyd, lys fyrværkeri og ikke mindst ild, der varmede så kraftigt, at det kunne mærkes selv på bagerste række.

Inden den omtalte koncert havde Dybvad Open Air haft en konkurrence kørende på Facebook, hvor gevinsten var et VIP møde med Infernal, inden koncerten. Vinderne af denne konkurrence var da også ovenud begejstrede da SaebyAvis mødte dem backstage med Infernal. Det var et band, der gav sig tid til at sludre, svare på spørgsmål og i det hele taget bare nede på jorden, så ingen tvivl om at de to heldige vindere fik en oplevelse udover det sædvanlige.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Infernal leverede et festfyrværkeri af et show ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER