Koncert med Sæby Musikkorps flyttes

Koncert med Sæby Musikkorps flyttes

6. august 2011 - kl. 0:45 - af

Den planlagte koncert med Sæby Musikkorps, på den gamle krogrund i Voerså er flyttet til Voerså Lystbådehavn.

Koncerten finder sted torsdag 11. august 19.30 – 2015.

Familier med børn kan roligt besøge havnen. Legepladsen er åben, og der er udsigt til den fra musikkorpsets spilleplads. Folk, der har svært ved at stå op og er gangbesværet, skal heller ikke holde sig tilbage. På havnen er der stort telt med masser af stole og borde.

Fri legeplads, gratis entré og fri parkering.

Voerså Borgerforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Sæby Musikkorps flyttes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER