En fantastisk aften på Torvet i Sæby

En fantastisk aften på Torvet i Sæby

6. august 2011 - kl. 11:06 - af

Zididada - Jimmy Colding FOTO: Kenneth Rödin

Open By Night part II blev en noget større succes end sidst, både p.g.a. vejret, men også p.g.a. de mange menneske som var mødt op denne aften i Sæby.

Der var mange, ja rigtig mange mennesker, både i butikkerne og på Torvet. Alle butikkerne havde sædvanen tro fundet de gode tilbud frem, og nogen steder kunne man da også være heldig at få andel i de mange vareprøver, lige fra popcorn og balloner, til “rigtig” menneske mad.

På Torvet lagde gruppen Kristian Klarvand ud med at spille kl. 19, og allerede på det tidspunkt var der godt besat på de opstillede bænke, for solens stråler tittede frem og gav lyst til hygge og samvær. Klokken 20 skete så det, de mange tilhørere nok var kommet for, Zididada indtog Torvet, og indtog er nok det rette ord, for en meget veloplagt forsanger fik Torvet til at gynge og tog sig da også tid til at tage temperaturen på festen fra Torvets midte. Både første og andet sæt var med velkendte numre som Zididada day og Walking on Water.

Efter denne fantastiske musikoplevelse, er sæsonen for musik på Sæby Torv slut, men så langt øjet rækker, er her stadig spændende aktiviteter lige fra gøgl og teater, til spejderbål og snobrød.

I dag står Torvet i fødselsdagens tegn, bamserne Bimse og Bamse skal fejre fødselsdag, så der er basis for både fødselsdagssang, balloner og gratis is på Torvet denne lørdag. Vel mødt!

Zididada - Jimmy Colding FOTO: Kenneth Rödin

Zididada - Jimmy Colding FOTO: Kenneth Rödin

Zididada - Jimmy Colding FOTO: Kenneth Rödin

En kommentar til “En fantastisk aften på Torvet i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En fantastisk aften på Torvet i Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En fantastisk aften på Torvet i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger