Kommunen skal spænde livremmen yderligere

Kommunen skal spænde livremmen yderligere

5. august 2011 - kl. 9:28 - af

Frederikshavn Kommune skal ikke ”kun” spare 40 millioner kroner, men hele 153 millioner.

Borgmester Lars Møller, siger det vil ramme kommunen rigtig hårdt, da der jo inden for de sidste tre år, i forvejen har været kraftige besparelser.

Det er Kommunernes Landsforening, der i aftalen med regeringen om næste års økonomi, har været med til at ramme kommunen så hårdt. Refusionsomlægninger på bl.a. beskæftigelses- og forsørgelsesområdet og øgede sygehusudgifter på i alt 113 millioner, penge som kommunen nu skal ud at finde.

De millioner var ikke medregnet i Lars Møllers budget for næste år, der lød på besparelser for 40 millioner. Nu håber han på et mindre mirakel, når økonomiudvalget mødes i dag.

3 kommentarer til “Kommunen skal spænde livremmen yderligere” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Kommunen skal spænde livremmen yderligere”

  • Ja så må vi jo nok endnu engang her i Sæby være klar til at det endnu engang kommer til at gå ud over os,,hvad mon de så vil spare på her i Sæby, så de kan redde deres egen røv i Frederikshavn, Det bliver vel endnu engang når sneen kommer eller måske til næste sommer med de grønne områder, eller så er det vel endnu engang vores ældre i byen der kommer til at lide, det er jo heller ikke dem der har været med til betale skal i gennem en mennesker alder, Men lad os nu se hvad de kære folkevalgte finder på af løsning enten her i Sæby eller Skagen, for det er MED GARANTI IKKE I FREDERIKSHAVN DE KOMMER TIL AT MÆRKE DET.

  • Myrna Christensen

    Ja ny idrætsefterskole i Frederikshavn er jo allerede på banene hos nogle partier – så spændende at se, om det går igennem – så ved vi jo hvilke byer, der igen skal spare ekstra, og ikke får renoveret strand eller andre trængte projekter.

  • Poul Sørensen

    Nå ja. Man kunne jo bare prøve at få turisterne ti at komme til Sæby og Skagen, ved at tilbyde ordentlige forhold, så de føler sig tilpas. Det giver øget handel til forretninger, spisesteder, og turistbutikker.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen skal spænde livremmen yderligere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger