Flere indbrud i Sæby i industriferien

Flere indbrud i Sæby i industriferien

1. august 2011 - kl. 15:02 - af

På Karetmagervej  har der i tidsrummet onsdag – fredag været indbrud. Et vindue er opbrudt, og der er fjernet et Sony fladskærms TV, samt ialt 4 bærebare computere, hvoraf de to var mac´er.

Natten mellem torsdag og søndag morgen har der været indbrud i to villaer på Vævervej, begge steder er husene gennemrodet, men der er endnu ikke overblik over, hvad der er fjernet.

Sæby Havn har igen haft ubudne gæster, denne gang er det gået ud over en nordmand, som nu mangler en 3 meter lang jolle. Den var fortøjret til en større båd, men alligevel er det lykkedes at slippe afsted med den.

Ved Trafikcentret i Sæby var der lørdag aften kl. ca. 23.30 et færdselsuheld, en cyklist var på vej i sydgående retning på cykelstien og en knallert var på vej i nordgående retning, det gik ikke så godt med at passere hinanden, og den 16 årige knallertkører fra Sæby blev taget med til en blodprøve.

På Nellemannsvej i Lyngså er der fjernet en Texas havetraktor og på Østkystvejen blev en 21-årig mand fra Dybvad stoppet ved et rutinecheck, og det viste sig, at han var spirituspåvirket.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere indbrud i Sæby i industriferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger