Spritbilist endte på mark søndag morgen

Spritbilist endte på mark søndag morgen

31. juli 2011 - kl. 10:38 - af

På Brøndenvej i Østervrå kørte en mand søndag morgen kl. fire galt i sin bil.
Bilen var havnet ude på en mark, og det viste sig efterfølgende, at føreren af bilen havde drukket for meget. Han blev derfor anholdt, og måtte en tur forbi lægen for udtagelse af blodprøve. Udover et stik i armen hos lægen, slap manden fra uheldet med mindre knubs.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spritbilist endte på mark søndag morgen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER