40 års jubilæum på Sæby Apotek

40 års jubilæum på Sæby Apotek

27. juli 2011 - kl. 0:50 - af

Tirsdag d. 2. august kan farmakonom Kirsten Sørensen, fejre sit 40 års jubilæum på Sæby Apotek. Kirsten Sørensen blev i 1971 ansat som apoteksassistent elev af daværende apoteker M.C. Jørgensen, og har taget hele turen gennem apotekets udvikling fra et apotek med egenproduktion til et moderne apotek med informationsteknologi og automatisk varefremtagning.
Kirsten Sørensen er en vellidt medarbejder, med en meget stor kontaktflade til kunderne, ikke mindst gennem sit engagement i Hjerteforeningen, hvor hun er medlem af bestyrelsen og sin store fritidsinteresse Sæby Gymnastikforening, hvor Kirsten Sørensen gennem en årrække var formand, og i dag fortsat varetager træningen, slutter Apoteker Preben Smed Jeppesen.

Vi ønsker TILLYKKE med dagen!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års jubilæum på Sæby Apotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger