Hyggetur med Pensionist og Efterlønsklubben

Hyggetur med Pensionist og Efterlønsklubben

25. juli 2011 - kl. 0:04 - af

Onsdag d. 3. august starter Sæby Pensionist og Efterlønsklub efteråret.

Det sker med en køretur ud i den Vendsyssel´ske natur. Man mødes ved Kulturhuset kl. 13.30, hvor bilerne “fyldes” op.

Et lille udvalg fra klubben har udstukket en skøn rute. Og første stop er ved en af seværdighederne, hvor der skal drikkes medbragte kaffe, og ellers står den på ren hygge. Derefter køres der til endnu en seværdighed, og her er det så den medbragte frokost, der skal spises, og igen er der masser af muligheder for at hygge sig i den skønne natur.

Hvor turen går hen, er som sædvanlig en hemmelighed, men bestyrelsen håber, at der er rigtig mange, der vil tage med på denne tur, og man skal ikke holde sig tilbage, selvom man ikke har bil, for der er plads nok, i de biler der kører, og har man problemer med at komme op til Kulturhuset, kan man bare ringe til en i bestyrelsen, så vil der helt sikkert være en der vil komme og hente.

Onsdag d. 24 august starter efterårsprogrammet i Kulturhuset, hvor Volstrup Harmonikaklub kommer og underholder. Det vil helt sikkert blive en dejlig start på Sæby Pensionist og Efterlønsklubs “efterårspram”, som vil blive udleveret denne dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggetur med Pensionist og Efterlønsklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger