Sæbynitter tager kampen op mod nordens bedste

Sæbynitter tager kampen op mod nordens bedste

24. juli 2011 - kl. 11:36 - af

Det lille crosskart racerteam, RD-Racing fra Sæby får sig en travl sommer. Teamet starter deres race på Ørnedalsbanen i weekenden i uge 30, ved det største offroad arrangement i Danmark, bedre kendt som Motorsportsfestivalen, hvor mere end 300 kørere indenfor Folkerace, rallycross og Crosskart er samlet for at konkurrere.

Anders Rune Sørensen, Rene Bendixen og Dennis Munch fra Sæby er blot tre ud af de mange deltagere, som er med på Motorsportsfestivalen.

Til forskel fra mange af de resterende kørere ved Motorsportsfestivalen holder de tre Sæbynitter ikke en lang pause før de igen skal på farten. Blot efter 4 dages hvile og klargøring af deres racere drager de mod Sverige, hvor de skal i ilden mod nogle af nordens bedste crosskart kørere.

Selve løbet i Sverige er en afdeling af det Nordeuropæiske mesterskab, nærmere betegnet NEZ Championship.

Her skal Anders Rune Sørensen, Rene Bendixen og Dennis Munch deltage i klassen med motorer for 250 ccm 2takt.

Crosskart i Norge/Sverige er svaret på gokart sporten i Italien. Det er her toppen i denne offroad gren skal findes. Selve NEZ Championship køres over 4 afdelinger. Letland, Sverige, Norge og Danmark. Afdelingen som de tre skal deltage i er 2. afdeling. Afhængigt af resultatet i Sverige og de lokale sponsorere, som støtter teamet vil tiden vise om også de vælger 3. afdeling i Norge, inden de skal køre finaleløbet på Nysumbanen ved Hobro, som også er kendt for Zulu Djævleræs til september.

Chancen for et godt resultat ved løbet i Sverige er absolut indenfor rækkevidde. Rene Bendixen har sin debut med NEZ Championship, mens Anders Rune Sørensen og Dennis Munch tidligere har vist at de kan være med i det fornemme selskab.

Man kan følge teamet i deres kamp om det danske mesterskab samt NEZ Championship på teamets hjemmeside www.rd-racing.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynitter tager kampen op mod nordens bedste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger