Først var der seks – nu er der fire

Først var der seks – nu er der fire

24. juli 2011 - kl. 0:37 - af

Mange i Sæby har talt om svanerne og deres svællinger (unger) i Sæby Å. “Hvor er de sidste 2 svællinger blevet af”? har mange spurgt. Svaret er ganske nedslående, og kan igen være årsag til heftig debat mellem hundeejere og hundehadere.

Svaret på denne sørgelige historie er nemlig, at en turist på besøg i Sæby, for efterhånden en uge siden valgte at lade sin jagthund rende frit omkring på det grønne område ved roklubben, hvor svanerne og deres svællinger elsker at ligge og sole sig. Her fik jagt hunden færden af svællingerne, og inden nogen kunne nå at reagere, havde den bidt to af de seks svællinger ihjel. Alle, der var på havnen, råbte op og i forvirringen lykkedes det manden og hunden at forsvinde, inden nogen kunne nå at gøre noget. Derfor er der, som det er vist på billedet ”kun” fire svællinger tilbage på havnen i Sæby.

4 kommentarer til “Først var der seks – nu er der fire” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Først var der seks – nu er der fire”

  • Sådan en nar!!

  • Der er rigtig mange hundeejere der lader hånt om det at alle hunde skal holdes i snor.uanset hvor og hvornår.jeg cykler tidligt hver morgen og møder mnge løse hunde og er ikke altid lige tryg ved dem.det burde koste en klækkelig bøde for løsgående hunde

  • Myrna Christensen

    Aage du har ganske ret, men det er jo desværre sådan, at der er ikke rigtig nogen til at holde opsyn med de løsgående hunde.
    Jeg er også enig i at man nogle gange kan være bange for de store hunde – men igen er problemet jo ikke hunde – men personen i den anden ende af snoren. Her burde folk efterhånden være blevet klogere, men sådan er det desværre ikke, og siger man noget til dem, så er det dig der er noget i vejen med. Kunne aldrig drømme om at gå med min hund uden snor og POSER!

  • ja igår jeg gik med min som altid er i snob kom to damer med hunde den ene var ikke i snor kom lige over og snappe efter min og så de cyklister der lader hånt om cykel forbud både på stranden og ved åen de skal hava en bøde

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Først var der seks – nu er der fire ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger