Spritsejlere i Nordjyllands politi’s søgelys

Spritsejlere i Nordjyllands politi’s søgelys

22. juli 2011 - kl. 9:43 - af

I øjeblikket er de nordjyske havne fyldt med glade sejlere, de hygger sig, og får som alle andre lidt indenfor vesten, når ferien rigtig skal nydes. Tidligere har det så været sådan, at valgte man at kaste trodserne og sejle, selvom der var sprit i blodet, kunne det foregå uden større problemer, for der var ingen kontrol.
Det bliver nu anderledes, og der vil fremadrettet, når vejret ellers er til sejlads, blive foretaget spritrazzia på vandet fortæller politiinspektør Marianne Vestergaard-Lau fra Nordjyllands Politi til P4 nordjylland.
De varslede kontroller bliver gennemført i alle nordjyske farvande, og kan planlægges fra den ene dag til den anden, henover den resterende del af sommeren. Dermed er der nu samnme risiko ved at sætte sig i båden, som der er ved at sætte sig i bilen, og begge dele må jo også betegnes som værende lige tåbelige!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spritsejlere i Nordjyllands politi's søgelys ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER