Er den mystiske mand igen på spil?

Er den mystiske mand igen på spil?

22. juli 2011 - kl. 14:57 - af

I nat kl. 02.00 sidder 2 nordmænd på en bænk ved Havnefogdens kontor i Sæby og hygger sig, da en ung mand, meget påtrængende, feminin og indladende vil i snak med dem. De forsøger at få ham væk, men det lykkedes ikke rigtig i første omgang.

Nordmændene har begge motorbåde liggende ved kajen, og på et tidspunkt vælger den ene så at krybe til køjs, mens den anden bliver siddende lidt.

Da kl. er 05.00, opdager man igen den mystiske mand, og denne gang er han ombord på nabo båden, og roder rund i førerhuset. Der bliver råbt vagt i gevær, og det lykkes i første omgang, at få fat i manden, som medbringer en taske med et logo fra en nordjysk bank, en mobiltelefon og en Ipad. Dette tager man fra ham, men det lykkedes fyren selv at stikke af.

Nu går jagten ind i Sæbys gader, for at finde den pågældende, men han er pist væk – tror man – for mens folk leder efter ham i byen, vender han tilbage til bådene, og henvender sig til den ene nordmands hustru og beder om sine ting. Dem nægter hun at udlevere, og fortæller at sagen er meldt til politiet. Så forsvinder han igen.

Politiet har i mandens taske fundet en del billeder af ham selv, hvor han er klædt ud i dametøj og med sminke, men man er endnu ikke klar over, hvem han er, da det ikke er muligt at åbne telefonen, p.g.a. en kode, og det samtidig viser sig ud fra billederne, at han ofte skifter hårfarve og frisurer.

Signalementet passer perfekt på den mystiske mand, som tidligere på ugen er set i nogle have, men hvis du ud fra dette, måske har en anelse om, hvem manden kan være høre politiet gerne fra dig på tlf. 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er den mystiske mand igen på spil?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger