Arbejdende smykkekunstner hos Skønne Sting

Arbejdende smykkekunstner hos Skønne Sting

21. juli 2011 - kl. 0:36 - af

I løbet af juli måned har der hos Skønne Sting i Vestergade to lørdage været besøg af henholdsvis billedkunstner Annette Ulbrichsen og pilefletter Karen Jørgensen, som begge har vist kunderne, hvordan de udøver deres kunsthåndværk.

I den forbindelse er turen nu kommet til Karen Riis, som fremstiller de smykker man finder i butikken.

På lørdag kan man opleve Karen på slap line, og få mulighed for at designe sit eget smykke. Karen deltog sidste weekend i Kunsthåndværk og Smagsoplevelser på havnen, og gik man glip af hende her, har man nu muligheden for at opleve hendes kreative evner og smittende humor. Det er aldrig kedeligt hvor Karen er, og hun lover at have særlige tilbud i ærmet.

Der gives desuden 10% rabat på alt Karen Riis Design hos Skønne Sting på lørdag kl. 10-15.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdende smykkekunstner hos Skønne Sting' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER