Lørdagens sommervejr gav travlhed i Sæby

Lørdagens sommervejr gav travlhed i Sæby

17. juli 2011 - kl. 0:11 - af

Længslen efter sommer og masser af glade mennesker, kunne man få et strejf af lørdag formiddag i Sæby’s gader. Både på Torvet og rundt om i byen, var der en fantastisk stemning og glade ansigter, kort sagt batterierne blev ladet op i det gode vejr.

Også musikken på Torvet og i Lanternens Gård fik næring til at give den en ekstra tand til glæde for de mange tilhørere. Tydeligst var det nok på Torvet, hvor Kristian Klarvand fra Vejle optrådte for anden gang denne sommer. Sidst var i øsende regnvejr med meget få tilhører, så han kunne da også med smil på læben konstatere, at det havde været en fantastisk lørdag på Torvet i Sæby.

Allerede i dag søndag er der igen musik på Torvet fra kl. 11.30, hvor det lokale band Straight spiller op. Ligeledes har en stor del af byens specialbutikker åben fra kl. 11-15, så der skulle være en god chance for en super handel også denne søndag, hvis da ikke det hele regner væk, som de desværre truer med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdagens sommervejr gav travlhed i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER