Take That skuffer masser af Sæbynitter

Take That skuffer masser af Sæbynitter

16. juli 2011 - kl. 21:20 - af

Aftenens aflysning af koncerten i Parken med boy bandet Take That, har bragt mange Sæbynitter i en træls situation. I god tro er de i løbet af lørdagen valgfartet til København for at få et sidste glimt af bandet, inden de senere på året igen går hver til sit. Men Robbie Williams er desværre blevet ramt af madforgiftning og kan derfor ikke gennemføre den anden koncert i København.
Bandet beklager meget, og ligeledes gør Robbie Williams, men det ændre ikke på det faktum at rejse anstrengelserne og udgifterne er spildt, for der bliver ingen koncert denne sommerlige lørdag aften.
Det har ikke været muligt at finde en ny dato, derfor kan billetterne selvfølgelig refunderes, hvor de er købt, og det sker fra mandag, så det er da et lille plaster på såret for de mange skuffede fans, der nu kan
tage den lange tur hjem med uforrettet sag. Take That kommer med en personlig meddelelse senere i aften, oplyser en af de mange skuffede Sæbynitter. Hun fortæller: ”Vi havde glædet os som vilde og kunne næsten ikke vente, så det er slet ikke til at bære, men nu må vi æde og drikke sorgerne væk, og se hvad der så sker”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Take That skuffer masser af Sæbynitter ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger