DcH sommerkonkurrence i Sæby 2011

DcH sommerkonkurrence i Sæby 2011

16. juli 2011 - kl. 9:02 - af

Så er årets sommerkonkurrence i Sæby afviklet. De 91 deltagere + fører havde perfekt vejr til hundearbejdet, idet solen skinnede hele dagen, og en let brise sørgede for at det ikke blev alt for varmt hverken for hunde eller fører. Man må sige timing var perfekt! Da alt var afviklet og ryddet op, og hunde og ledsagere var taget af sted begyndte regnen.

Som tidligere var der truffet aftale med Hedebo Strand Camping, der havde indrettet et område af pladsen specielt for DcH konkurrencedeltagere. Ligeledes  havde Sæby Fritidsdcenter udlejet familierum, hvor hunden gerne måtte være med.

I år havde DcH allieret sig med Sæby Fotoklub, der stillede fotografer til rådighed, og det blev til mange billeder, som fra i mandags kunne ses på DcH´s hjemmeside, hvor man ligeledes kunne se vinderne af årets sommerkonkurrence.

Alle de godt 400 billeder, der er udvalgt, kan ses her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DcH sommerkonkurrence i Sæby 2011' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER