Nytårs løjer og tyveri i sommervarmen

Nytårs løjer og tyveri i sommervarmen

15. juli 2011 - kl. 15:03 - af

Om det var forsinkede nytårs løjer, en person med lidt ”krudt” i overskud, eller en der bare var sur vides ikke, men på Ørtoftvej i Sæby er en postkasse blevet sprængt i luften natten mellem onsdag og torsdag.

På Peter Munks Vej også i Sæby er der fjernet en nummerplade fra en Toyota Corolla. Pladen er hvid og har nummeret ZT 50263. Den er fjernet natten mellem onsdag den 13. juli kl. 10.00 og torsdag den 14. kl. 15.15. Ejeren vil meget gerne have sin nummerplade igen, så har du set eller hørt noget vil politiet gerne høre fra dig på tlf. 114

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårs løjer og tyveri i sommervarmen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER