Musikfestival – det er noget der rykker

Musikfestival – det er noget der rykker

14. juli 2011 - kl. 0:32 - af

Dejlig musik, hyggeligt samvær og god mad, det kan de slet ikke stå for i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter, hvor ni friske brugere netop, for andet år, har været af sted til Musikfestival i Sindal, og de skal med igen til næste år.

Da indbydelsen til Musikfestival i Sindal kom ind ad døren til Hyggekrogen, var vi ikke i tvivl om, at det skulle vi også med til i år, fortæller aktivitetsmedarbejder Karin Oehlenschlæger, med tanke på en meget positiv oplevelse i 2010.

Ni friske brugere – otte damer og en modig mand mødte op i Hyggekrogen, klædt på til fest og farver. Selskabet lagde ud med en kop kaffe imens festivalarmbåndene kom på – adgangsbilletten til en musikfyldt oplevelse. Herefter blev bilerne fyldt op og af sted gik det i dejligt solskinsvejr med kurs mod Vendelbohjemmet i Sindal. Humøret var højt, og alle glædede sig til en fornøjelig dag.

Dejlig musik
Et stort telt på plænen foran centret dannede rammen om festlighederne. Første musikoplevelse var med Tårs Spillemændene, som gav den hele armen på harmonika og violin – herlige danske og irske toner. Ved bordene blev der sunget med, der blev vugget i takt og nogen måtte simpelthen op og røre sig.

Næste indslag var med Jutta, som var formidabel til at spille på klaver – helt uden noder. Hastigt herefter fulgte “De svære kåål” – en flok mænd, som af den ene eller anden årsag har pådraget sig en hjerneskade, – gav også en fantastisk koncert, hvor de spillede keyboard, guitar, fløjte, og harmonika. Virkelig glad, dansk visesang, tilmed blev flere af sangene fremført på vendelbomål og krydret med en sjov lille historie.

Under de musikalske indslag blev der også tid til at nyde den gode mad, som kunne købes f.eks. frikadeller og kartoffelsalt, pølser, kaffe, kage og vafler.

Far og søn
Til sidst kom dagens højdepunkt, far og søn – Bjørn og Johnny med efternavnet Hansen, jo det var skam tale om den helt ægte vare. En munter duo, der professionelt leverede en særdeles underholdende optræden. Vi fik bl.a. melodierne – Tak fordi vi er venner – Barndomstiden og Snevalsen. Teltet summede af fest og farver. Der blev sunget med, klappet, vugget, danset osv. Selvfølgelig blev det også til et ekstra nummer.

Vi havde en virkelig dejlig dag med en masse gode oplevelser, fortæller deltagerne, nogen af os mødte tilmed gamle bekendte, som der også blev tid til en snak med. Vi er alle enige om, at vi uden tvivl også skal af sted næste år for musikfestival – det rykker, slutter selskabet.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikfestival – det er noget der rykker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger