I baronens seng eller på bondens høloft?

I baronens seng eller på bondens høloft?

13. juli 2011 - kl. 0:59 - af

I fremtiden skal det være muligt at overnatte på nye og utraditionelle steder i Lysets Land. Moderne turister efterspørger utraditionelle overnatningsformer, og derfor har Toppen af Danmark allieret sig med både erhverv og eksperter for at komme med et bud på fremtidens nye overnatningstilbud.

Når fremtidens turister skal booke overnatning handler det ikke kun om at finde en seng til den rigtige pris med den rigtige beliggenhed. Derimod udgør selve overnatningen i stigende grad en central del af den samlede ferieoplevelse, og skal derfor gerne afspejle formålet med ferien.

Som en del af helårsturismeprojektet Naturen+ arbejdes der således netop nu med at udvikle nye og spændende forslag til overnatningsformer i destinationen.

De indledende idéer er blevet udviklet i et netværk bestående af aktører fra overnatningsbranchen i Lysets Land, og vil henover sommeren blive videreudviklet at konsulentfirmaet Kuben Management.

”Formålet med at inddrage ekstern ekspertise er, at idéerne skal undersøges og kvalificeres, samt at der skal udarbejdes forretningsplaner for de nye muligheder” fortæller turistchef i Frederikshavn Pauli Jørgensen, der står i spidsen for netværket.

Han fortsætter: ”Vi har fået rigtig mange gode og skæve idéer til alternativer til fremtidens overnatningsformer – blandt andet at inddrage oplagte isbrydere og fyrtårne – men det er vigtigt, at vi også undersøger økonomien i de skæve idéer. Når alt kommer til alt handler det jo om, at erhvervet skal kunne se vækstmuligheder i at tilbyde nye overnatningsformer.”

Resultatet af samarbejdet bliver et katalog, hvor der vil være udarbejdet forretningsbeskrivelse samt budget for udvalgte idéer, ligesom målgruppen er beskrevet. Idéerne er til ”fri afbenyttelse” for alle, og forventes at være klar i løbet af sensommeren.

”Vi er rigtig spændte på at se, hvad resultatet bliver, og derefter hvordan forslagene bliver modtaget. Vi har allerede et rigtig godt udbud af overnatningsmuligheder, men målet er at sikre, at destinationens overnatningstilbud også fremadrettet kan imødekomme vores gæsters krav og ønsker, og det håber vi, at vi med denne indsats kan blive endnu bedre rustet til.” afslutter Pauli Jørgensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I baronens seng eller på bondens høloft? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger