Tyvene i Sæby holder ikke sommerferie!

Tyvene i Sæby holder ikke sommerferie!

12. juli 2011 - kl. 15:18 - af

I tidsrummet fra den 5.7. til 9.7. har der været indbrud i en villa på Hjulmagervej i Sæby. Huset var gennemrodet og 3 døre stod åben. Hvad der er fjernet er endnu uvist.

På Enebærvej i Hørby er der mellem den 7.7. og den 9.7. fjernet 3 havetraktorer, som stod gemt væk under en presenning. De var af mærkerne Johnsered, MTD, og Texas og alle røde – så køb ikke en billig havetraktor!

Fredag den 8.7. kl. 20.42 blev en lokal 63-årig kvinde stoppet på Krogenvej i Voerså, og hun blev senere anholdt for spirituskørsel.

Sæby Bilsyn har også haft ”gæster”, det var lørdag kl. 01.18, og det var ikke for at få synet bil, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Søndag kl. 15.58 blev politiet ringet op af en beboer i Sulbæk. Der blev kørt cross på 2 og 4 hjulede maskiner på Birkevej, men da politiet nåede frem, var mænd og maskiner over alle bjerge.

Sæby Tennisklub på Kildevej har ikke fået nye medlemmer, men mandag kl. 12.28 er et vindue opbrudt, og brugte ketcher og bolde er fjernet.

På Solsbækvej er der i tidsrummet søndag til mandag fjernet en gasgrill fra en haven. Grillen var låst fast, men det var åbenbart ikke nogen hindring for at fjerne den.

En blå Golf er forsøgt stjålet på Hans Damsvej. Bilen er opbrudt med en skruetrækker og ledninger revet over, men bilen kom ikke ud at køre ved den lejlighed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyvene i Sæby holder ikke sommerferie!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger