Sæby FDF på Landslejr ved Himmelbjerget

Sæby FDF på Landslejr ved Himmelbjerget

12. juli 2011 - kl. 5:40 - af

Medlemmer af FDF i Sæby deltager sammen med 12.000 andre børn og unge i FDF’s landslejr på Sletten der ligger for foden af Himmelbjerget.

Sæby FDF har sammen med Skagen FDF og Sindal FDF opbygget len lejrplads i lejrafsnittet ”Utzon” opkaldt efter den berømte danske arkitekt, kendt for bygningsværker som operahuset i Sydney, Parlamentsbygningen i Kuwait og Bagsværd Kirke. Lejrpladsen præges af en rundkørsel i indgangspartiet, med solcelledrevet springvand og solcellelys, så man også om aftenen kan finde rigtigt ind på pladsen.
Leder for børnene fra Sæby, Anne Jeppesen melder alt vel og højt humør – de tre kredse – de tre S’er – har et slogan, som ikke er til at tage fejl af – Charme – Selvtillid og Lækkert hår, hvilket alle lever op til.

Dagene på lejren bruges ud over spændende opgaver, som madlavning og opvask, og hvem kan undgå at få prisen for værste rod i teltet, at deltage i de mange aktiviteter på lejren. Der er opgaveløb,  smykkefremstilling,  lære nye venner at kende, opleve hvordan man kan klare sig i Zambia, der er FDF’s missionsprojekt, og hvortil der samles penge ind på lejren. Endelig er der de store fællesarrangementer, lejrbål , hvoraf det første blev indledt på fornemste vis af Dronning Margrethe i egen høje person og gudstjenester. De store aktiviteter kan følges på internettet på adressen www.fdf.dk/landslejr , næste gang er torsdag aften, hvor det store afslutningslejrbål løber af stablen.

Fredag vender FDF’erne hjem fra en lejr man masser af oplevelser og mange nye venskaber.

FDF er en kristen ungdomsorganisation, stiftet af arkitekt Holger Thornøe i 1902, inspireret af The Boys Brigade i England. FDF er en del af det folkekirkelige børne- og ungdomsarbejde, båret af mange frivillige og ulønnede ledere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby FDF på Landslejr ved Himmelbjerget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger