Populær gymnastikskole med mange aktiviteter

Populær gymnastikskole med mange aktiviteter

12. juli 2011 - kl. 0:55 - af

Der var atter i år stor tilslutning til Springteam Sæby’s gymnastikskole, som blev afholdt i dagene d. 6-7-8. juli i Sæby Fritidscenter.

75 børn og unge i alderen 5-16 år boltrede sig i aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften og det var en træt, men glad flok, der fredag eftermiddag gav opvisning for forældre og søskende. Alle havde lært noget nyt og var ivrige for at vise det for familien.

Den primære aktivitet er selvfølgelig gymnastik, men også andre aktiviter var lagt ind i programmet. Bl.a besøg i svømmehallen, kreative værksteder, leg og vandkamp.  Alt dette kunne kun lade sig gøre pga engagerede instruktører og planlæggere og ikke mindst et stort antal forældre, der gav en hånd med.

Torsdag var den helt store gymnastikdag. Her var det lykkedes for Springteam Sæby at få en af landets allerbedste instruktører, Jacob Bie, til at komme og undervise både gymnaster og instruktører. Her blev teknikker for alvor pudset af, og det har været en stor oplevelse for især foreningens juniorpiger at få vejledning af en så stor personlighed.

Som en ekstra oplevelse fik gymnastikskolen også om torsdagen besøg af TV2 Nord, som med direkte tv, sendte fra træningen, og hvad mange sikkert har set, viste en masse glade og ivrige børn, der alle var klædt i blå T-shirts.

Som en lille gave til børnene var der nemlig en blå T-shirts og en drikkedunk, sponsoreret af henholdsvis Springteam Sæby og Danske Banks afdeling i Sæby.

Nu holder Springteam Sæby sommerferie. Den nye sæson starter op i august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Populær gymnastikskole med mange aktiviteter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger