60 års fødselsdag og jubilæum hos Dat-Schaub

60 års fødselsdag og jubilæum hos Dat-Schaub

12. juli 2011 - kl. 11:20 - af

Tirsdag den 19. juli fylder afdelingsformand for Lederne Vendsyssel og hovedbestyrelsesmedlem i Lederne, Henning Andersen Fisker, Fjembevej 45, Dybvad, 60 år.

Henning Andersen Fisker har været aktiv i Lederne i 19 år. I 1992 blev han valgt ind i bestyrelsen i Sæby-afdelingen, og i 2000 blev han afdelingens formand. Han fortsatte som formand, da Sæby-afdelingen blev lagt sammen med afdelingerne i Frederikshavn, Skagen, Hirtshals, Hjørring og Brønderslev under navnet Lederne Vendsyssel. Siden 2005 har han endvidere siddet i Ledernes hovedbestyrelse.

Dagen før sin 60 års fødselsdag kan Henning Andersen Fisker fejre 45 års jubilæum hos Dat-Schaub, hvor han er tarmmester. Han kom i lære som tarmrenser, og efter læretiden tog han en del lederkurser, inden han i 1973 blev udnævnt til mestersvend og i 1978 tarmmester. Henning Andersen Fisker fungerer som talsmand for alle Dat-Schaubs ledere.

Fritiden tilbringes med hustruen Ruth og børnene Karina, Ronni og Dennis. Og så er han særdeles sportsinteresseret – både som seer og som aktiv udøver af blandt andet judo, ridning, cykelløb og sejlads.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '60 års fødselsdag og jubilæum hos Dat-Schaub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER