Trods regn og slud – ta’r de ældre ud!

Trods regn og slud – ta’r de ældre ud!

11. juli 2011 - kl. 11:15 - af

Hvad betyder det, at regnen siler ned, når der venter en god middag og en skøn kop kaffe med kringle forude?

Torsdag d. 30. juni tog en gruppe ældre beboere fra Sæby Ældrecenter igen ud på tur sammen med en flok oplagte chauffører fra Grøns Køreskole.

Ligesom sidste gang, hvor turen bla. gik til Jerup, var formålet også denne gang, at chaufførerne fra køreskolen skulle øve i kørsel med bevægelseshæmmede – og fastspænding af kørestole.

Trods dårlige vejrforhold, var humøret højt i de 3 busser, der kørte af sted fra Ældrecentret kl. 10.00 om formiddagen. Det første stop skulle efter planen have været en rundvisning i Hedelund rhododendron-park i Brønderslev. Her måtte de ældre alligevel overgive sig overfor vejrguderne og køre direkte til de veldækkede borde på Restaurant Hedelund som ligger præcis ved siden af parken.

Her havde personalet fra restauranten dækket fine borde og menuen bestod af en god gammeldaws dansk bøf med masser af bløde løg og rødbeder. Det var i sandhed noget de ældre kunne bruge. Der blev spist med velbehag og selvom maverne var fyldte, kunne alle alligevel klemme et stykke galopkringle og en kop kaffe ned.

Efter lidt ”slåen mave” og hyggesnak, blev alle igen forsvarligt spændt fast i busserne af de venlige chauffører og turen gik tilbage til Ældrecentret på Gasværksvej i Sæby. Under turen hjemover blev der snakket om de gode gamle dage og flere af de ældre kunne genkende og fortælle om de forskellige steder som bussen passerede.

Trygt og sikkert hjemme igen, stillede alle velvilligt op til fotografering, således at denne gode og vellykkede dag kunne mindes på billeder.

Alle deltagere på turen, såvel beboere som personale, vil gerne takke Grøns Køreskole og alle de veloplagte og professionelle chauffører for denne dejlige tur til Brønderslev. Alt var tilrettelagt ud fra bedste service og skulle chancen byde sig for endnu en tur, ja, så er beboerne på Sæby Ældrecenter klar igen……

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trods regn og slud – ta’r de ældre ud!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger