EM Sølv til Sæby-pige i strandhåndbold

EM Sølv til Sæby-pige i strandhåndbold

11. juli 2011 - kl. 11:31 - af

I sidste uge deltog kvindelandsholdet ved europamesterskabet i strandhåndbold og efter en tæt finalekamp, med 2 vundne sæt til hver, måtte sidste års nummer 2, for andet år i træk se sig henvist til 2. pladsen efter de afgørende såkaldt shootuout bolde.

1. pladsen og der med guldet gik til værtslandet Kroatien.

Med for kvindelandsholdet var Mette Kjærsgaard fra Sæby. Hun slår til dagligt sine folder hos Vendsyssel Håndbold, og hun var ikke eneste nordjyde ved mesterskabet.  Holdets træner Morten Holmen har også sin daglige gang i det nordjyske.

Efter 2. pladsen i Kroatien har det danske kvindelandshold kvalificeret sig til VM i Brasilien næste år, stort tillykke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EM Sølv til Sæby-pige i strandhåndbold ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER