Kristusbilledet på Evangeli-seringsbåden i Sæby Havn

Kristusbilledet på Evangeli-seringsbåden i Sæby Havn

10. juli 2011 - kl. 0:55 - af

Billedet i masten har vakt en del opmærksomhed og kommenteres af mange. Her er forklaringen på, hvor billedet stammer fra:

I 1931 så en polsk nonne, Søster Faustine fra Krakow, Kristus i en vision og hørte ordene:

”Menneskeheden vil først finde fred, når den, i fuldstændig tillid, vender sig mod min barmhjertighed. – Mal et billede af min tilsynekomst. Det skal udbredes over hele verden. Den, som ærer dette billede, går ikke fortabt. Jeg lover ham sejr over fjenden, ikke mindst i dødsøjeblikket. Hvis nogen bønfalder mig om min barmhjertighed, kan jeg ikke straffe ham. Før jeg kommer som dommer, åbner jeg barmhjertighedens porte. Den, som vender sig mod dem, undgår min retfærdighed.”

”Før jeg kommer til syne som retfærdig dommer, kommer jeg først og fremmest som ”Barmhjertighedens Konge”. Før dommens dag bryder frem, vil der vise sig et syn på himmel og på jord. Da vil korsets tegn åbenbares: fra hvert af sårene på mine hænder og fødder vil der bryde lysstråler frem, som i kort tid vil oplyse jorden. Det vil ske kort før dommes dag.”

”Fra alle mine sår, men især fra mit hjerte, flyder strømme af kærlighed. Forkynd verden min barmhjertighed!”

”Lyksalig hver sjæl, som lever i skyggen af disse stråler: den guddommelige retfærdigheds hånd vil skåne dem. Jeg lover, at de sjæle, som ærer dette billede, ikke går fortabt. De huse, ja, endog de byer, hvor dette billede bliver æret, vil jeg skåne og beskytte.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kristusbilledet på Evangeli-seringsbåden i Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER