Tilladelse til to nye vindmøller ved Sæby

Tilladelse til to nye vindmøller ved Sæby

9. juli 2011 - kl. 0:04 - af

VVM-tilladelse til opsætning af 2 vindmøller ved Kragelund, Sæby.

Frederikshavn Kommune har i henhold til Planlovens § 11g, stk.4 meddelt VVM-tilladelse til opsætning af 2 vindmøller med totalhøjde på 107 meter på matr.nr. 19a, Grønhede, Volstrup og matr.nr. 26a, Toftlund, Volstrup, beliggende Østkystvejen 4, 9300 Sæby, samt på matr.nr. 21a, Grønhede, Volstrup, beliggende Marsvej 12, 9300 Sæby.

Vil du vide mere?
Om mulighederne for at påklage afgørelsen, kan du læse mere på kommunens hjemmeside www.frederikshavn.dk, klik på ”Annoncer” nederst i højre kolonne.

Center for teknik og Miljø

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilladelse til to nye vindmøller ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER